وقتی نان باکیفیت آرزوی مردم پارس آباد می‌شود!پایگاه خبری تحلیلی شمالغرب
rss صفحهاصلی بینالملل ایران اجتماعی اقتصادی سیاسی ورزشی فرهنگوهنر معرفیاستان شهرستانها ثبتخبر دربارهما تماسباما پیوندها آرشیو

ساعتوتاریخانتشارخبر:1:38 قبل از ظهر--12 / 7 / 1394
گروههایخبری: عناوین کل خبر،استان،اجتماعی،پارس آباد،،


وضعيت پخت نان در پارس آباد مغان چند وقتي است رضايت بخش نيست و پخت نان هاي خمير، سوخته و تيره صداي شهروندان اين شهر را در آورده است.

به گزارش خبرنگار شمالغرب، نان همواره به عنوان یکی از نیاز های بشر است از این رو مصرف روزانه نان در سبد غذایی مردم مورد توجه بسیار زیادی قرار گرفته و همین باعث شده بحث تولید و توزیع آن هم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار باشد ولی مردم شهرستان پارس آباد از کیفیت نان در این شهرستان رضایت ندارند.

 

پارس آباد مغان دومين شهر پرجمعيت استان اردبيل است که طبق آمارها مصرف نان در این شهرستان جایگاه ویژه ای در سبد خانوارها دارد و از این رو می توان گفت یکی از موضوعات مهمی که باعث شده مصرف نان و یا آمار نان در این شهرستان مرزي بالا برود بی کیفیتی و عدم نظارت جدی بر نانوایی های این شهرستان است. همین باعث شده مردم شاهد نان بی کیفیت بر سر سفره های خود باشند و می توان گفت تنور نان خشکی ها در کوچه و پس کوچه این شهرستان گواه این مدعا است.

 

هرچند در سالهای اخیر در كارگروه آرد و نان اين شهرستان برای ارتقاي کیفیت نان تدابير خاصي اتخاذ شده است اما با اين همه، باز تغییر آنچناني در کیفیت نان نشده است و همچنان نان بی کیفیت بر سر سفره های مردم پارس آباد خودنمایی می کند.

 

وضع خراب نان این روزها گلایه شهروندان پارس آبادي را بیشتر کرده است و این گلایه را می شود به راحتی در هنگامی که مردم برای خرید نان به نانوایی ها می روند، دید؛ به گفته آنان، با اينكه دولت هدفمندسازی یارانه ها و حذف یارانه نان را در راستاي بهتر شدن كيفيت نان به مرحله اجرا گذاشت، اما نان همچنان با کیفیت پایین عرضه می شود، گاه خمیر، گاه ترش، گاه سوخته و گاهی ورنیامده است.

 

هدفمندسازی و حذف یارانه نان هم به داد كيفيت نان پارس آبادي ها نرسيد

 

يکي از شهروندان پارس آبادي در اين باره به خبرنگار آران مغان مي گويد: آنچه در خصوص نان پخت شده در شهر مشهود است رضایت بخش نبوده و عموم مردم سالهاست از کیفیت پخت نان رنج می برند بطوری كه به جزء تعداد معدودي از نانوايي ها كه نان آنها از کیفیت مناسبي برخوردار بوده بقيه قريب به اتفاق نانشان از كيفيت پاييني برخوردار است و جای سوال دارد چرا مسئولین امر سالیان سال این موضوع مهم را حل و فصل نكرده اند.

 

مهدي مرادي ادامه مي دهد: متاسفانه کیفیت نان از جمله بربري و سنگک با قیمت نان هیچ گونه برابری نمی کند چرا که بیشتر نان خمیر است و تنها باید از وسط آن استفاده کرد و مابقی غیر قابل استفاده است.

 

شهروند ديگري نيز در اين باره مي گويد: از فرماندار محترم خواشمنديم تدابير ویژه ای در خصوص كيفيت و پخت نان نمایند برای مثال با برگزاری دوره هایی در خصوص شیوه های پخت نان با کیفیت و دعوت از خبره های این کار برای نانوایان و ملزم نمودن نانوایان برای رعایت استانداردها و بهداشت و شیوه های صحیح پخت نان و ... می توان در کیفیت بخشی آن اقدام كرد، البته در این بین کیفیت آرد موجود نیز می بایست ارتقاء یابد.

 

بی کیفیتی نان به کیفیت آرد برمی گردد

 

یکی از فعالان عرصه پخت نان در پارس آباد نيز كه نخواست نامش فاش شود، در این باره به خبرنگار آران مغان گفت: در حال حاضر مشکل اصلی بی کیفیتی نان به کیفیت آرد برمی گردد، متاسفانه کیفیت آردي كه در اختيار نانوايي ها قرار مي گيرد پایین است و این باعث پخت نان بی کیفیت می شود.

 

تشدید برخورد با نانوایی های متخلف در پارس آباد/ لزوم راه اندازي اداره غله در شهرستان

 

مهدی احمدی فرماندار پارس آباد در این ارتباط گفت: پخت و عرضه نان بهداشتی و با کیفیت از مطالبات و خواسته های مردم است لذا باید نانوایان آن را جدی بگیرند.

 

وی با تاکید بر این که مردم منطقه در تامین نان با کیفیت و بهداشتی نباید هیچ گونه مشکلی داشته باشند، بر بازرسی‌های منظم و مستمر از واحدهای نانوایی در سطح شهرستان اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه افزایش بازرسی‌ها نقش و تاثیر بسزایی در تولید نان کیفی دارد، باید متولیان امر با بازرسی منظم و دقیق نسبت به برخورد جدی با متخلفان و کم فروشان و نیز ساماندهی نانوایی‌ها اقدام کنند.

 

فرماندار پارس آباد اظهار داشت: این شهرستان مرزی از لحاظ جمعیتی دومین شهرستان استان اردبيل و با در نظر گرفتن بعد مسافت از مرکز استان و فعالیت بیش از 300 نانوایی در مناطق شهری و روستایی ایجاد و راه‌اندازی شده که با توجه به این ظرفیت راه‌اندازی اداره غله در شهرستان پارس‌آباد از ضروریات بوده که باید در این زمینه مسئولان مربوطه اقدامات لازم را انجام دهند.

 

احمدي با بيان اينكه نانوایی ها در پخت نان حق استفاده از جوش شیرین را ندارند، بيان كرد: با نانوایی های که اقدام به کم فروشی و گرانفروشی کنند بدون اغماض برخورد می شود.

 

با این حال هرچند مسئولان برای ارتقای نان در سطح شهرستان پارس آباد اقداماتی انجام داده اند اما باید با نظارت مستمر بر کار نانوایی های سطح شهرستان رضایتمندی را برای مردم به همراه آورند.


انتهای پیام/

اخبار استان اردبیل را اینجا بخوانید

دیدگاههای ارسال شده ، پس ازتأیید توسط مدیر مسئول‌ سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
پیامهایی که حاوی تهمت یا افترا باشد تائید نخواهد شد.
انتشار نظر به معنای تأیید از دید مسئول سایت نبوده و مسئولیت نظرات بر عهده نظردهنده است.

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


برچسب : شمالغرب , پایگاه خبری شمالغرب , پایگاه خبری تحلیلی شمالغرب , اخبار استان اردبیل , خبر اردبیل , اخبار اردبیل , شمال غرب , پایگاه شمالغرب , خبر استان اردبیل ,
چاپاینصفحهنسخهمناسبچاپ
مطالبمرتبط

پایگاهخبریتحلیلیشمالغرب